In Company

De Incoterms® 2020 geven duidelijkheid en zekerheid aan uw bedrijf. In de praktijk blijken er toch vragen te zijn over de wijze waarop de Incoterms® regels samenhangen met het transport, douane, verzekering, betalingsregelingen en ook de interne procedures en afspraken binnen het bedrijf. Hoe maakt uw bedrijf optimaal gebruik van de nieuwste versie van de Incoterms® regels? Wat is de juiste toepassing voor uw bedrijfsactiviteiten? Terechte vragen waar de In Company training antwoord op geeft.

In Company Training

Met de In Company training Incoterms® 2020 van ICC komt u goed beslagen ten ijs. Op basis van ervaring weten wij dat het heel nuttig blijkt te zijn om de training af te stemmen tussen de verschillende afdelingen, zoals sales, marketing, finance, transport, compliance/legal en service. De meerwaarde hiervan heeft als gevolg dat uw collega’s de Incoterms® regels voortaan slimmer gaan hanteren en inzetten. Een groep medewerkers van uw bedrijf krijgt dezelfde opleiding en dat is wel zo prettig. Het effect daarvan ziet u terug in de praktijk, evenals de wijze waarop afdelingen met elkaar samenwerken.

De voordelen

  • Op maat gemaakt voor uw bedrijf
  • Alle collega’s op dezelfde manier opgeleid
  • ICC Certificaat na afloop voor iedere deelnemer
  • Aantrekkelijke prijs per deelnemer
  • Ook geschikt voor grotere groepen
  • Geen reistijd of reiskosten voor de deelnemers
  • Kennis uit de eerste hand

De In Company training biedt de mogelijkheid stil te staan bij de specifieke vragen van de verschillende afdelingen binnen uw bedrijf en behandelt ook de uitdagingen die zich voordoen in uw sector. Op basis van een telefonische intake wordt de training op maat samengesteld. Aan de hand daarvan vullen de deelnemers een vragenlijst in zodat de training verder toegespitst kan worden naar uw wensen. De daadwerkelijke inhoud en accenten worden uiteraard in overleg vastgesteld. Omvang van de groep is in de regel 10 à 15 personen. De training wordt gegeven in het Nederlands of Engels.

Online

ICC Nederland biedt nu ook online In Company trainingen aan over de Incoterms® 2020 regels, in het Nederlands en in het Engels. Het doel van de online training is intern meer draagvlak en begrip te krijgen voor de Incoterms® 2020 regels waar uw bedrijf mee werkt en de basis kennis over de ICC Incoterms® 2020 te vergroten bij uw medewerkers om zo het dagelijks gebruik te vergemakkelijken. Op basis van ervaring weten wij dat het heel nuttig blijkt te zijn om de training af te stemmen tussen de verschillende afdelingen, zoals sales, marketing, finance, logistiek, transport, compliance en legal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ICC Nederland, via info@icc.nl.